Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

?CAMİ VE KİTAP? TEMALI RESİM, ŞİİR VE KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMALARI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

?CAMİ VE KİTAP? TEMALI RESİM, ŞİİR VE KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMALARI ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

01-07 Ekim 2016 tarihleri arasında kutlanan ?Camiler Haftası? etkinlikleri çerçevesinde Kur´an Kursu öğrencilerine ve Milli Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği yapılarak örgün eğitim kurumlarına devam eden ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ?Ca

 

01-07 Ekim 2016 tarihleri arasında kutlanan ?Camiler Haftası? etkinlikleri çerçevesinde Kur´an Kursu öğrencilerine ve Milli Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği yapılarak örgün eğitim kurumlarına devam eden ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ?Cami ve Kitap? temalı resim, şiir ve kompozisyon yazma yarışmaları düzenlendi.

01-07 Ekim 2016 tarihleri arasında kutlanan ?Camiler Haftası?  etkinlikleri çerçevesinde Milli Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği yapılarak örgün eğitim kurumlarına devam eden ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ?Cami ve Kitap? temalı yarışmaların resim dalında Fatih Sultan Mehmet HAN İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Zeynep Sude Daşdelen, şiir dalında Sabahat Hıfzı Gözübüyük İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Rabia Coşkun, Kompozisyon dalında Baki Ayşe Simitçioğlu Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Semanur Bartın birinci oldu.

Kur´an Kursu öğrencilerine yönelik ?Cami ve Kitap? temalı resim, şiir ve kompozisyon yazma yarışmaların şiir dalında Zeynel Abidin Kız Kur´an Kursu Öğrencisi Hürü Çoban, kompozisyon dalında yine Zeynel Abidin Kız Kur´an Kursu Öğrencisi Büşra Çeliker birinci oldu.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere 09.11.2016 Çarşamba günü İl Müftülüğünce ödül töreni düzenlendi.

Ödül törenine İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcısı Atıf Akşit, İl Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü Sahfet Issı, yarışmada dereceye giren öğrenciler, öğretmenleri ve aileleri katıldı.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere İl Müftüsü Güven tarafından çeyrek altın ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından oluşan kitap seti hediye edildi.