Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI ÖZHASEKİ: İMARIN EN GÜZEL ŞEHİRLERİN BAŞINDA KAYSERİ VAR

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI ÖZHASEKİ: İMARIN EN GÜZEL ŞEHİRLERİN BAŞINDA KAYSERİ VAR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Dünyanın neresinde yaşamak istersin diye sorsalar Kayseri´de yaşarım derdim" ifadelerini kullandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Dünyanın neresinde yaşamak istersin diye sorsalar Kayseri´de yaşarım derdim" ifadelerini kullandı.

Programa Bakan Sayın Özhaseki, Vali Sayın Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tuğg.Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri milletvekili İsmail Tamer, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
 
Bakan Sayın Özhaseki yapmış olduğu konuşmada, ?Kayseri modern  bir şehir haline geldi. Ticari mekanlar aranıyorsa var. Kendilerine iş alanları arıyorlarsa var. Kayseri´de spor yapmak istiyorsa bu alanlar da var. Eğer bir insanın sağlıkla ilgili bir derdi varsa burada en güzel hastaneler var. Burası aynı zamanda bir turizm mekanı da oldu. Kayseri´de işler hamd olsun iyiye doğru gidiyor.
 
İmarın en güzel şehirlerin başında Kayseri var. En yaşanabilir şehirlerin başında Kayseri var. Dünyanın neresinde yaşamak istersin diye sorsalar Kayseri´de yaşarım derdim. Bu vesileyle parkın açılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum." Diye konuştu.

Vali Kamçı´da yaptığı konuşmada, ?Agü-Sümer Parkı içerisinde  koşu ve yürüyüş yollarının, fitness alanlarının ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı çok yönlü bir parktır. 29 bin metrekare alan üzerine inşa edilen, içerisinde 18 bin metrekare yeşil alan ve 25 adet piknik masası yer alan Park,doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımıza şehrin içerisinde güzel bir ortam sunmaktadır. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması, kentin stresinden uzaklaşmaları, günün yorgunluğu atarak sevdikleriyle keyifli zaman geçirmeleri için bu tür yerlerin sayıca ve nitelikçe artıyor oluşunu oldukça memnuniyet verici buluyorum.
 
Sümer Parkı projesini gerçekleştirerek, bu güzel hizmeti vatandaşlarımıza sunan Büyükşehir Belediyesi Başkanımıza ve emeği geçen herkese bu önemli hizmetleri için teşekkür ediyor, İlimiz ve vatandaşlarımız için Sümer Parkı´nın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.? Diye konuştu.
 
Protokol üyeleri konuşmaların ardından parkı gezdiler