Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CHP İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

CHP İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI YAPILDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin başkanlığında ilçe başkanları toplantısı yapıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin başkanlığında ilçe başkanları toplantısı yapıldı. Toplantıda önümüzdeki günlerde yapılacak olan muhtarlık bölgesi delege seçimleri ve ilçe kongreleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Yapılan toplantıda geçmiş dönem çalışmaları ve verimlilik değerlendirilirken, Başkan Keskin, ?İki yıl beraber çalıştık, birçok projede bir araya geldik, bir referandum geçirdik. Her projemizde beklediğimiz sonuçları elde edemesekte tüm örgütlerimiz ve başkanlarımız bütün baskılara rağmen, fedakarlık yaparak çalıştı. İlçe Başkanlarımız nezdinde tüm örgütlerimize, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte iki ya da üç seçim görünüyor yine birlikte, yeniden fedakarca çalışacağız. ? dedi.

Kongrelerin birlik, beraberlik içerinde geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Keskin, ?Bütün ilçe başkanlarımızın değerli görüşlerini aldık. Önümüzdeki süreç kongre süreci, muhtarlık bölgesi delege seçimleri ve ardından ilçe kongreleri yapılacak. Başkanlar ve yönetimleri değişebilir ancak bizler bu partinin neferleriyiz güzel günleri getirene kadar mücadele edeceğiz. Toplumu kucaklayan, birlik ve beraberlik içerisinde, ayrışmadan tüm görüşlere saygılı, halkımıza elimizden geldiğince yardımcı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.? ifadelerini kullandı.