Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

CHP KAYSERİ İL BAŞKANINDAN AÇIKLAMALAR

CHP KAYSERİ İL BAŞKANINDAN AÇIKLAMALAR

Chp İl Başkanı Feyzullah Keskin yaptığı yazılı açıklamada, ülkede bir çok sorunun yaşanmaya devam ettiğini belirterek, "AKP iktidarının ileri sürdüğü gibi her şey güllük gülistanlık değil. ´Sarraflar bile kepenk kapatıyorsa ciddi ekonomik kriz var demekti

 

    Chp İl Başkanı Feyzullah Keskin yaptığı yazılı açıklamada, ülkede bir çok sorunun yaşanmaya devam ettiğini belirterek, "AKP iktidarının ileri sürdüğü gibi her şey güllük gülistanlık değil. ´Sarraflar bile kepenk kapatıyorsa ciddi ekonomik kriz var demektir" dedi.
CHP İl Başkanı Keskin, komşu ülkelerle sorunların artarak devam ettiğini, her gün şehit haberleri ile anaların ağladığını, eğitimin içler acısı halinden herkesin şikayetçi olduğunu belirterek, "Artık, sarraflar bile kepenk kapatmaya başlamışsa ciddi bir ekonomik krizinde yaşandığını görüyoruz. Asgari ücret ve emekli maaşlarına yapılan sözde artışların iğneden ipliğe yapılan zamlar nedeniyle sıfırlandı.
   Türkiye, başkanlık sistemi tartışmaları ile zaman yitiriyor" diye konuştu. CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin açıklamasında daha sonra şu görüşlere yer verdi: "Eğitimde ikinci yarı yıl yine sorunlarla başladı. Güneydoğu´da aksamaya devam eden eğitim birçok çocuğun geleceğe umutsuz bakmasına neden oluyor. Şiddetli çatışmaların yaşandığı yerlerde günlük yaşam hala normale dönmediği gibi, peş peşe gelen şehit haberleri ´analar ağlamasın´ diyen iktidarın yüz karası olmaya devam etmektedir.
  Rusya ve Suriye ile ilişkiler kopma noktasının ötesine taşmış, Türkiye ciddi bir göçmen sorunu ile baş başa bırakılmıştır. Tüm bunların yanı sıra iç piyasada ciddi bir ekonomik sorun yaşanmaktadır. Küçük esnaf siftahsız gün geçirirken, artık sarraflar bile kepenk kapatmaya başlamıştır. Kazancılar esnafı bile şikayet noktasına geldiyse sorunun ciddiyetini anlamamız gerekmektedir. Özetle ifade etmek gerekirse, ülkemiz üzülerek ifade ediyorum ki hükümetin iddia ettiği gibi hiç de güllük gülistanlık değildir. Bunun sorumlusu da ülkeyi yönetenler ve başkanlık sevdasından vazgeçmeyen Cumhurbaşkanıdır."