Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CHP KAYSERİ İL BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ÖZER GÖREVE BAŞLADI

CHP KAYSERİ İL BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ÖZER GÖREVE BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri il örgütünde, devir teslim töreni yapıldı. CHP´nin ilk kadın il başkanı Ümit Özer görevi Feyzullah Keskin´den devraldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri il örgütünde, devir teslim töreni yapıldı. CHP´nin ilk kadın il başkanı Ümit Özer görevi Feyzullah Keskin´den devraldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığına, geçtiğimiz gün yapılan seçimle Ümit Özer seçildi. İl Başkanlığında yapılan devir teslim töreni sonrası, Başkan Ümit Özer görevine başladı. Eski il başkanı Feyzullah Keskin 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlayarak başladığı konuşmasında, ?2 yıl önce yapılan seçimlerden sonra CHP il başkanlığı görevi bana tevdi edildi. 2 yıl boyunca eksiklerimiz, yanlışlarımız olabilir ama oturduğumuz koltuğun anlamını bilerek hareket etmeye çalıştık. Kayseri sol adına, sol partiler adına çok zor siyaset yapılan bir bölge. Bunların bilincinde olarak Cumhuriyet Halk Partisi´nin çıtasını yükseltmeye çalıştık. Ne mutlu bana, iki il başkanı adayı da birlikte yönetimde çalıştığımız arkadaşlarımız. Alt yapı bozulmadan, güzel şeylerin üzerine daha güzel şeyler eklenerek yapılacağı için içim rahat.? dedi. Keskin, bundan sonraki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi´nin bir neferi olarak kendisine, ne görev verilirse verilsin, hiçbir zaman görevden kaçmayacağını ifade etti.

Yeni Başkan Ümit Özer ise, "Ekonomi, terör, istihdam, yoksulluk, eğitim, sağlık, dış politika gibi tüm alanlarda Türkiye kan kaybediyor. Kentimizde ard arda yaşanan intihar olayları, cinnetler toplumun nasıl bir patlamanın eşiğinde olduğunu gözler önüne seriyor. Anayasamızda tanımlanan laik, sosyal, hukuk devleti bizzat ülkeyi yönetenler tarafından adım adım yok oluşa sürükleniyor. Ama umutsuz değiliz, çünkü Cumhuriyet Halk Partisi var.? diye konuştu.

Zor bir süreçte zor bir görev üstlendiklerini dile getiren Başkan Özer, ?Allah´ın izniyle bu zor görevi layıkıyla yerine getireceğiz. Ben bugüne kadar partimize emek veren, bayrak yarışında bu onurlu bayrağı bize devreden İl Başkanımız Sayın Feyzullah Keskin nezdinde önceki dönem yönetim kurulunda görev alan tüm yoldaşlarıma teşekkür ediyorum.? ifadelerini kullandı. Başkan Ümit Solak Özer, eski il başkanı Feyzullah Keskin´e çiçek takdim etti.

FOTOLU