Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

CHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ARIK REFERANDUM ÇALIŞMALARINA İLÇELERDE DEVAM ETTİ

CHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ARIK REFERANDUM ÇALIŞMALARINA İLÇELERDE DEVAM ETTİ

CHP  Kayseri  Milletvekili  Çetin Arık, ´Millet referandumu anlamadı´ diyenlerin milletin aklıyla dalga geçtiğini belirterek, "Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın 16 Nisan tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliğini çok iyi anladığını gördük.

CHP  Kayseri  Milletvekili  Çetin Arık, ´Millet referandumu anlamadı´ diyenlerin milletin aklıyla dalga geçtiğini belirterek, "Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın 16 Nisan tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliğini çok iyi anladığını gördük. 17 Nisan´da  Türkiye, ´hayır´lı bir sabaha uyanacak" dedi.

CHP  Kayseri  Milletvekili Arık, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan anayasa değişikliği referandumu için  Kayseri´nin ilçelerinde gezilerine başladı.  Akkışla,  Sarıoğlan ve  Develi ilçelerini ziyaret edip esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Arık, "Devletimiz 16 Nisan tarihinde bizden iki seçenekli bir seçim yapmamızı istiyor. Bu seçimde ´Evet´ diyen de ´Hayır´ diyen de bizim vatandaşımız. Her iki karara da saygımız var. Ama birileri neden ´Evet´ denmesi gerektiğini anlatamadıkları için çirkin yalanlara sarılarak ´Hayır´ diyen yurttaşlarımızı teröristlerle yan yana anma saygısızlığını gösteriyor. Bu çirkin yalanlar, halkta karşılığını bulmadığı için de geri adım atmak zorunda kaldı. 16 Nisan´da yapılacak olan seçim bir parti seçimi değil. 16 Nisan´da yurttaşlarımız demokrasi ile tek adamlık arasında bir tercih yapacak" diye konuştu.