Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CHP KOCASİNAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ÖZSOY YENİDEN ADAY

CHP KOCASİNAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ÖZSOY YENİDEN ADAY

Kongre  süreci devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri  Kocasinan İlçesi için yapılacak kongrede mevcut başkan Mazhar Oğuz Özsoy yeniden aday olacağını açıkladı

Kongre  süreci devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri  Kocasinan İlçesi için yapılacak kongrede mevcut başkan Mazhar Oğuz Özsoy yeniden aday olacağını açıkladı. Adaylık açıklamasının yapıldığı toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin´de katıldı.
Toplantıda açılış konuşmasını yapan CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, "İki aydır kongre sürecimiz devam ediyor. Ayın 17´sine kadar ilçe kongrelerimizi tamamladıktan sonra Ocağın il iki haftasında il kongremizi yaparak, Kayseri´de ki kongre sürecimizi tamamlayacağız." dedi. Kongre süreçlerinin her zaman şölen havasında geçtiğini kaydeden Keskin, "Biz seçim bittikten sonra hep biriz beraberiz. Bu biriliğimizi, beraberliğimizi bozmak isteyen art niyetliler mutlaka olacaktır. parti ile doku uyuşmazlığı olan bu art niyetlilere partililerimiz sandıklarda en güzel cevabı verecektir." şeklinde konuştu. Sözlerine Mevlid kandilini kutlayarak başlayan, CHP Kocasinan İlçe Başkanı Mazhar Oğuz Özsoy ise, "Cumhuriyet Halk Partisi devrimdir, direniştir, kuruluş ve kurtuluştur. Cumhuriyet Halk Partili demek canını hiçe sayıp toprağın altında yatan Kuvayı Milliye gibi olmaktır. Karşınıza çıkarken duyduğum heyecan ve geçmişten bugüne vermiş olduğum örgütlü mücadelenin kazanımlarından aldığım cesaretle yeni bir başlangıç yapmak için Kocasinan İlçe Başkanlığına adayım." ifadelerini kullandı.
FOTOLU