Bugün, 19 Mart 2024 Salı

CHP ÖĞRETMENLERE VE VATANDAŞLARA ATATÜRK ROZETİ DAĞITTI

CHP ÖĞRETMENLERE VE VATANDAŞLARA ATATÜRK ROZETİ DAĞITTI

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ve yönetim kurulu üyeleri 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle eğitimci sendikalarının bazılarını ziyaret ederek öğretmenler günü hediyesi olarak Atatürk rozeti dağıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Ümit Özer ve yönetim kurulu üyeleri 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle eğitimci sendikalarının bazılarını ziyaret ederek öğretmenler günü hediyesi olarak Atatürk rozeti dağıttı.

Öğretmenler günü nedeniyle gün içinde önce Eğitim-sen, Eğit-der ve Türk Eğitim-sen yöneticileriyle bir araya gelen İl Başkanı Özer ve beraberindekiler daha sonra öğretmen evini ziyaret ederek burada oturan öğretmenlere ve vatandaşlara Atatürk rozeti dağıttı. İl Başkanı Özer, Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü buruk kutladığını diğer ülkelerdeki meslektaşlarına göre kalabalık sınıflarda daha çok çalışıp daha az kazandığını, bu şerefli mesleğin siyasi baskılarla karşı karşıya kaldığını söyledi. İhbar hatları ile saygınlığına gölge düşürülen öğretmenlerin tayin ve terfi gibi konularda yandaşlığa zorlandığını hatırlatan Başkan Ümit Özer , ? Parti olarak biz her konuda çözüm önerisi sunup, halkımızın mağduriyetini gidermeye çalışıyoruz ancak, iktidar yapılan yanlışlara yenisini eklemekte içinde olduğumuz kötü durumdan daha kötüsüne ülkeyi sürüklemekte sakınca görmüyor. Atama bekleyen öğretmenlerimizin sorunları biran önce çözümlenmeli, okullar öğretmensiz, öğretmenler okulsuz kalmamalıdır.?dedi.