Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CHP´LİLER NUTUK, GENÇLİĞE HİTABE VE ATATÜRK ROZETİ DAĞITTILAR

CHP´LİLER NUTUK, GENÇLİĞE HİTABE VE ATATÜRK ROZETİ DAĞITTILAR

CHP Kayseri Teşkilatı´nca Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında, kentte Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Nutuk´u, Gençliğe Hitabe´si ve rozeti dağıtıldı.

CHP Kayseri Teşkilatı´nca Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında, kentte Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Nutuk´u, Gençliğe Hitabe´si ve rozeti dağıtıldı. 
CHP Kayseri Teşkilatı üyeleri, Atatürk Haftası dolayısıyla kentte bazı etkinlikler gerçekleştirdi. Sivas Caddesi´nde stant kuran CHP´liler, kent sakinlerine Atatürk´ün Gençliğe Hitabe´sini dağıttı. Partililer, ayrıca Kayseri İl Başkanlığı binasında, gençlere birer Nutuk ve Atatürk rozeti verdi. CHP İl Başkanı Ümit Özer, dün oynanan Kayserispor- Galatasaray maçı öncesi taraftarlara Gençliğe Hitabe dağıttıklarını belirterek, "Bu ülkenin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü özlemle saygıyla ve minnetle anıyoruz. Bizler CHP Kayseri İl Teşkilatı olarak bazı STK´ların da desteği ile Atatürk´ü ve bize emanet ettiği ilkeleri ve cumhuriyetin değerlerini bir kez daha hatırlatmak ve anlatmak istedik. Vatandaşlarımızın da yoğun ilgisiyle karşılaştık. Herkese teşekkür ediyoruz" dedi.