Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ÇOLAKBAYRAKDAR ÇİFTİ EV ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

ÇOLAKBAYRAKDAR ÇİFTİ EV ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

  Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte Kocasinanlıları ziyaret ederek, hem hayır dualarını aldı hem de gönüllerini fethetti

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte Kocasinanlıları ziyaret ederek, hem hayır dualarını aldı hem de gönüllerini fethetti. Kocasinan´ın büyük bir aile olduğunu vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinanlılar ile yüz yüze görüşmeye büyük önem verdiklerini belirterek, ziyaretlerin birlik ve beraberliği pekiştirdiğini söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte Yavuz ve Sahabiye Mahallerinde Ünlü ve Şimşek ailelerinin misafiri oldu. Başkan Çolakbayrakdar, hem ailelerin taleplerini dinledi hem de çocuklarla keyifli sohbetlere imza attı. 

?Ziyaretlerimizde hizmetlerimizin güler yüz olarak dönmesine şahit oluyor, bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz? diyen Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan´da hayata başlamış her bireyin doğumundan itibaren hayatının her alanında yanında oluyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak eğitimden sağlığa, kültürden sanata hayatın her alanında varız. Gelecek nesillere daha güçlü ve daha yaşanabilir bir Kocasinan bırakmak için yoğun gayret ediyoruz. Allah herkese hayırlı uzun ömürler versin? diye konuştu.

Ziyaretten dolayı oldukça mutlu olan aileler ise Çolakbayrakdar çiftine teşekkür etti