Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ÇOLAKBAYRAKDAR ?MİLLETİN İMKÂNLARINI MİLLETİMİZE SUNDUK?

ÇOLAKBAYRAKDAR ?MİLLETİN İMKÂNLARINI MİLLETİMİZE SUNDUK?

15 Temmuz´dan beri Demokrasi nöbetlerinde ailesiyle beraber yerini alan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Demokrasi ve Şehitler Mitingi´ne destek için belediyenin tüm imkânlarını seferber ettiklerini söyledi.

 

15 Temmuz´dan beri Demokrasi nöbetlerinde ailesiyle beraber yerini alan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Demokrasi ve Şehitler Mitingi´ne destek için belediyenin tüm imkânlarını seferber ettiklerini söyledi. Kocasinan Belediyesi, Başkan Çolakbayrakdar´ın talimatıyla Cumhuriyet Meydanı´nın 5 ayrı noktasında çadır kurarak vatandaşlara gıda, su ve şapka dağıtımı yaptı. 

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Yenikapı Miting Alanı´nda düzenlenen Türkiye´nin en büyük ve coşku dolu mitingi ?Demokrasi ve Şehitler Mitingi oldu. İstanbul´da 5 milyon kişi Yenikapı meydanını doldururken Kayseri´de de Cumhuriyet Meydanı hınca hınç doldu. Kayseriler, ellerinde Türk Bayrağı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın fotoğraflarıyla Cumhuriyet Meydanı´nda buluştu.Mitinge, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Kayseri milletvekilleri ile birlikte katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´ın yanı sıra Kocasinan Belediyesi başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çalışanları da tam kadro katıldı.

Nöbetin 24. gününde de ailesiyle birlikte aralıksız desteğini sürdüren Başkan Çolakbayrakdar, onbinlerce Kayserilinin büyük bir coşkuyla demokrasiye sahip çıkarak, destan yazdığını söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar, ?Bizler bu topraklarda huzur ve güven içerisinde yaşamaya devam edeceğiz. Milletimiz Cumhurbaşkanımız Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatıyla meydanlarda ki  yerini aldı. Bizde demokrasi nöbeti boyunca milletimize belediyenin tüm imkânlarını seferber ettik. Gece nöbet tutan vatandaşlarımıza sabah işlerine giderken iyi ve temiz bir çevre sağlamak için belediye ekiplerimiz modern araçlarla meydanı her gün temizliyor. Bu nedenle gecesini gündüzüne katarak milletimize hizmet vermeye çalışan belediye çalışanlarıma teşekkür ederim. Bundan sonra daha güzel daha iyi şartlarda,  gelecek nesiler için çalışmaya üretmeye devam edeceğiz. Yaşadığımız olaylar bu topraklara ve insanlarımıza aşkımızı sevgimizi ve muhabbetimiz daha çok artırdı.? ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, demokrasi nöbetinin biteceği 10 Ağustos´a kadar her gün, tüm Kayseri halkını Cumhuriyet Meydanı´nda olmaya davet ederek sözlerini noktaladı.

Başkan Çolakbayrakdar daha sonra milli irade nöbeti tutan vatandaşlara Kocasinan Belediyesi tarafından 5 ayrı noktada hazırlanan sandviç, çorba, su ve çeşitli yiyecek ve içecekler ikram etti.

Kocasinan Belediyesi temizlik ekibi de günün ağarmasıyla birlikte modern araçlarla meydanı temizleyerek, akşam devam edecek olan demokrasi nöbetine hazır hale getirdi.