Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BÜYÜKŞEHİR´DE AÇILIŞLAR YAPACAK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BÜYÜKŞEHİR´DE AÇILIŞLAR YAPACAK

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 4 Aralık Pazar günü Kayseri´ye gelerek Büyükşehir Belediyesi´nin yatırımlarını hizmete açacak.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 4 Aralık Pazar günü Kayseri´ye gelerek Büyükşehir Belediyesi´nin yatırımlarını hizmete açacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı´ndaki toplu açılış töreninde Kayserililere de hitap edecek.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın, 4 Aralık Pazar günü gerçekleştireceği Kayseri programı netleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan Pazar günü saat 12.00´de şehrimize gelecek.

İKİ CUMHURBAŞKANI BİR ARADA

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 4 Aralık Pazar günü saat 13.00´te 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül ile birlikte Abdullah Gül Üniversitesi´ndeki Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müzesi´nin açılışını yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış sonrası toplu açılış törenine katılmak üzere Cumhuriyet Meydanı´na geçecek.

262 MİLYON TL´LİK YATIRIM

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Meydanı´nda toplam 262 milyon TL´lik yatırım ve hizmetlerin toplu açılışını gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanımız Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan yatırımlar arasında Bilim Merkezi, Büyükşehir Belediyesi´nin kent merkezinde yaptığı okullar, Özvatan, Bünyan, Sarıoğlan ve Palas Kadın ve Gençlik Merkezleri, Erciyes´e yapılan karlama ünitesi, ilçelerde KASKİ tarafından yapılan alt yapı çalışmaları gibi yatırımlar bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 15.00´te katılacağı toplu açılış töreninde Kayseri halkına da hitap edecek.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreninin ardından Sanayi Gecesi´ne katılarak ilimizdeki sanayici ve iş adamlarıyla bir araya gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan Sanayi Gecesi´nin ardından ilimizden ayrılacak.