Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAHURU KAYSERİ´DE YAPTI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAHURU KAYSERİ´DE YAPTI

Kayseri´de dün akşam 1.  Komando Tugayı´ndaki iftara katılan  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ile 11.  Cumhurbaşkanı  Abdullah Gül, sahuru da Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki´nin bağında yaptı. Erdoğan ve Gül´e, sahurda Kayserili mantısı ik

 

 

Kayseri´de dün akşam 1.  Komando Tugayı´ndaki iftara katılan  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ile 11.  Cumhurbaşkanı  Abdullah Gül, sahuru da Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki´nin bağında yaptı. Erdoğan ve Gül´e, sahurda Kayserili mantısı ikram edildi.

 

Dün akşam  Zincidere 1´inci  Komando Tugayı´nda düzenlenen iftara,  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan,  Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı  Hulusi Akar, Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki, Vali  Süleyman Kamçı, çok sayıda milletvekili, kuvvet komutanları,  Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Mustafa Çelik,  Kayseri Garnizon Komutanı Hava  Pilot Tuggeneral Ercan Teke, şehit yakınları, gaziler, komandolar ve  Kayseri protokolünden isimler katıldı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve  Abdullah Gül, yemek boyunca masada sohbet etti.

 

Erdoğan ve Gül, iftardan sonra saat 22.30 sıralarında, Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki´nin merkez  Talas İlçesi´ndeki bağevine geçti. Burada sahura kadar süren sohbete, İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Hulusi Akar da katıldı.

 

Ev sahibi Bakan Özhaseki tarafından konuklara sahur yemeğinde  Kayseri mantısı,  Kayseri usülü tahinli katmer, kıymalı tandır böreği, peynirli su böreği, bal-kaymak, peynir, zeytin servis edildi. İçilen çayların ardından  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Soylu,  Erkilet Havalimanı´na geçti ve  İstanbul´a uğurlandı.

Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral  Hulusi Akar, Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki ile Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral  Abidin Ünal ise geceyi ise memleketleri  Kayseri´de geçirdi.