Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ,YARIN KAYSERİ´DE

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ,YARIN KAYSERİ´DE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Kayseri´de, aralarında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar´ın ailesi ve kendi adına yaptırdığı cami de dahil olmak üzere 41 tesisin toplu açılışını gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Kayseri´de, aralarında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar´ın ailesi ve kendi adına yaptırdığı cami de dahil olmak üzere 41 tesisin toplu açılışını gerçekleştirecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın saat 13.30´da Kayseri Cumhuriyet Meydanı´nda önce halka hitap ederek, toplu açılışları gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradan saat 16.00´da Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar´ın kendisi ve ailesi adına yaptırdığ Melikgazi ilçesinde Asri mezarlık girişindeki caminin açılışını yapıp, ilk namazı cemaatle birlikte kılacak. Erdoğan daha sonra Erciyes Üniversitesi´ne geçerek saat 17.00´de akademik yıl açılışını gerçekleştirecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 19.00´da Büyükşehir belediye Başkanı Mustafa Çelik´in oğlu Furkan´ın nikah törenine katıldıktan sonra Kayseri´den ayrılacak