Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN KAYSERİ ŞEKER HEYETİYLE

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN KAYSERİ ŞEKER HEYETİYLE

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş´ın

 

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş´ın oğlu Osman Hakan Elitaş´ın 24 Ocak 2016 Pazar günü Kayseri Filamingo düğün salonunda yapılan düğün töreninde, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Güneş ile birlikte gerçekleşen sıcak ve samimi sohbetleri objektiflere yansıdı.
Başkan Akay ayrıca; Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile de bir araya gelerek ikili görüşmelerde bulundu.

 

KAYSERİ TARIM VE HAYVANCILIĞI MASAYA YATIRILDI Kayseri´de tarım ve hayvancılığın masaya yatırıldığı Tarım İstişare toplantısı gerçekleştirildi.
Kayseri AK Parti İl Başkanlığı tarafından, gerçekleştirilen Tarım istişare toplantısına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve bir önceki Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, Hülya Nergis Atçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, Tarım İl Müdürü Özkan Kayacan, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ile kayseri tarım ve hayvancılık konusunda emeği geçenler katıldı.