Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN  VALİLİĞİ  ZİYARET  ETTİ

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan Kayseri'de yapımı gerçekleştirilen yatırımların toplu açılış töreni için ilimize teşrif ettiler.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Sayın Emine Erdoğan Kayseri'de yapımı gerçekleştirilen yatırımların toplu açılış töreni için ilimize teşrif ettiler.
 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve  Sayın Emine Erdoğan'ı Erkilet Havalimanında, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Taner Yıldız ve eşi Selma Yıldız, İçişleri Bakanı Sayın Sebahattin Öztürk, Milli Savunma Bakanı Sayın İsmet Yılmaz, Vali Orhan Düzgün ve eşi Gül Düzgün, Kayseri Milletvekilleri Sadık Yakut, Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Pelin Gündeş Bakır, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral Ali Demiral, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve eşi İkbal Çelik başta olmak üzere askeri ve mülki erkân ile üniversite rektörleri, belediye ve oda başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından karşılandı.
 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, havalimanındaki karşılamanın ardından 458 milyon lira tutarındaki 50 projenin açılışını gerçekleştirmek üzere Cumhuriyet Meydanı'na geçti.
 
Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan daha sonra protokol üyeleri ile birlikte 458 milyon TL tutarındaki 50 ayrı projenin toplu açılışını gerçekleştirdi.
 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenini ardından Kayseri Valiliği'ne geçti. Valilik girişinde, Vali Orhan Düzgün, Vali Yardımcıları ve  Kaymakamlar tarafından karşılanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Valilik makamında Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı ve  Vali Orhan Düzgün`den  il  hakkında kısa bir bilgi  aldı.
 
Garnizon Komutanlığı ve 2. Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı'nı ziyaret eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra bir otelde Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldi.