Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR HAİNLERE GEÇİT VERMEDİ Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in talimatları doğrultusunda darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren vatan hainlerinin amacına ulaşamaması için bir dizi önlem alındı

Büyükşehir Belediyesi Kayseri´deki demokrasi nöbetini darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren tüm birimleriyle sürdürüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in talimatları doğrultusunda milli iradeyi sahiplenen Kayseri halkına her türlü kolaylık sağlanıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´în yanı sıra belediye bürokratları ve belediye personeli Cumhuriyet Meydanı´nda Kayseri halkı ile demokrasi nöbetine gece gündüz devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR HAİNLERE GEÇİT VERMEDİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in talimatları doğrultusunda darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren vatan hainlerinin amacına ulaşamaması için bir dizi önlem alındı. Büyükşehir Belediyesi´ne ait iş makineleri ve araçlar alınan bilgiler doğrultusunda bazı bölgelerde yolları kapattı ve hainlerin geçişini önledi. Ayrıca şer yuvalarının elektrikleri kesilerek hain emellerini gerçekleştirmelerinin önüne geçildi.

BÜYÜKŞEHİR MİLLETİN YANINDA

Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz akşamından itibaren milli iradeye sahip çıkarak demokrasi nöbeti için Cumhuriyet Meydanı´na koşan Kayseri halkına her türlü kolaylığı sağlamak İçin de bir dizi çalışma yaptı. Cumhuriyet Meydanı´na gitmek isteyenler için her gün saat 17.00´den sonra raylı sistem seferleri ve Büyükşehir Belediyesi otobüsleri ücretsiz hale getirildi. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi´nce Cumhuriyet Meydanında halka on binlerce ay yıldızlı bayrağımız dağıtıldı. Meydanda milli iradeyi sahiplenen konuşmalar için ses ve görüntüleme sistemiyle birlikte platform oluşturuldu. Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı da meydanı dolduran yüz binleri marşlarıyla coşturdu.

GIDA VE SU DESTEĞİ SAĞLANDI

Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı´nı günlerdir dolduran Kayseri halkına gıda ve su desteği de sağladı. Halka zaman zaman simit ve su dağıtımı yapıldı. Meydandaki belediyeye ait KAYTUR tesisleri 24 saat açık tutuldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in demokrasi nöbeti tutan Kayseri halkı ile birlikte kıldığı sabah namazı sonrasında ise halka sıcak çorba dağıtımı gerçekleştirildi. Başkan Çelik, bizzat yaptığı çorba dağıtımının ardından vatandaşlarla birlikte çay ve simitle kahvaltı yaptı.

BÜYÜKŞEHİR 24 SAAT ÇALIŞIYOR

Olağanüstü günlerden geçilen şu günlerde hizmetin aksamaması için Büyükşehir Belediyesi 24 saat görev yapmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı tüm birimler bir taraftan demokrasi nöbetini tutan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye çalışırken diğer taraftan da şehrin genelindeki hizmetleri aksatmadan sürdürüyor.