Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİNE DAVET

DEMOKRASİ VE ŞEHİTLER MİTİNGİNE DAVET

15 Temmuz´dan beri süren demokrasi ve milli irade nöbetimiz, 7 Ağustos Pazar günü, saat 17.00´de tüm yurtta düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingleriyle taçlandırılacaktır.

 
 
Değerli Kayserili hemşerilerim;
 

15 Temmuz´dan beri süren demokrasi ve milli irade nöbetimiz, 7 Ağustos Pazar günü, saat 17.00´de tüm yurtta düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingleriyle taçlandırılacaktır.
 
Demokrasi ve milli iradesine sarsılmaz bir inançla sahip çıkan milletimiz, hain FETÖ/ PDY Darbecilerine karşı, göğsünü siper etmiş ve darbeye geçit vermemiştir. 

Kayserili vatandaşlarımızın büyük bir kararlılıkla milli iradeye sahip çıkarak, demokrasiden ve milli iradeden yana gösterdiği güçlü duruş, her türlü takdirin üzerindedir. Yüce Allah´tan birliğimizi daim kılmasını, aziz milletimizi bir daha böyle zor imtihanlarla karşılaştırmamasını niyaz ediyorum. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN´IN himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ´NİN katılımıyla 07 Ağustos 2016 Pazar günü saat 17.00´de Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek olan "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"ne bütün hemşerilerimizi; Ay Yıldızlı Bayrağımızla Demokrasi Meydanında tek vücut ve tek yürek olmaya davet ediyorum. 
 
Süleyman KAMÇI 
Kayseri Valisi