Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ ÖZER´E ZİYARET

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERDEN İL MÜDÜRÜ ÖZER´E ZİYARET

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu (TÖSSFED) tarafından 18-25 Ekim tarihlerinde Samsun´da gerçekleştirilen Özel Futbol Bölge ve Türkiye Şampiyonasına katılarak 3´üncü olan 75´inci Yıl İstikbal Rehabilitasyon ve ADM Merkezinde kalan çocuklar, Aile ve Sosya

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu (TÖSSFED) tarafından 18-25 Ekim tarihlerinde Samsun´da gerçekleştirilen Özel Futbol Bölge ve Türkiye Şampiyonasına katılarak 3´üncü olan 75´inci Yıl İstikbal Rehabilitasyon ve ADM Merkezinde kalan çocuklar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer´i ziyaret etti.   

Özel Futbol Bölge ve Türkiye Şampiyonasına katılarak 3´üncü olan 75´inci Yıl İstikbal Rehabilitasyon ve ADM Merkezinde kalan çocukları makamında kabul eden Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer, "Özel futbol bölge ve Türkiye Şampiyonasında büyük başarılar kazanarak bizlere bu gururu yaşatan çocuklarımızı tebrik ediyorum. Her biriniz bizim için değerli ve kıymetlisiniz. Çocuklarımızın kendi yeteneklerini geliştirmeleri, kabiliyetlerinin ortaya çıkması için sportif faaliyetlere katılımları büyük önem taşıyor. Türkiye çapında üstün başarılar elde eden özel çocuklarımızın bu başarısı bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu başarıda emeği geçen kuruluş müdürümüzü ve personelimizi, antrenörlerimizi ve yavrularımızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum" dedi.