Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

DEVELİ´DE ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

DEVELİ´DE ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Kayseri´nin Develi ilçesinde 12 yıldır engelliler için hizmet veren Nazmi Eren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Mustafa Aksu Kültür Merkezinde ?Güneşte Üşüyenler-3? isimli etkinlik düzenledi.

Kayseri´nin Develi ilçesinde 12 yıldır engelliler  için hizmet veren Nazmi Eren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Mustafa Aksu Kültür Merkezinde ?Güneşte Üşüyenler-3? isimli etkinlik düzenledi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, bu tarz etkinliklerin engellilere yönelik farkındalığın ve engelli bilincinin oluşmasına vesile olduğunu belirterek, "Öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Engelliler Haftası, insanlığımız adına daha fazla düşünmemiz ve insani duygularımızı en fazla hissetmemiz gereken haftalardan biridir. Bir hafta boyunca yapılan etkinlikler ile engelli insanlarımızın sorunları daha fazla gündeme taşınarak, çözümler üretileceğine yürekten inanıyor, tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum? dedi. Engelli öğrencilerin el ürünlerinin sergilenip satışının da yapıldığı program öğrencilerin gösterilerinin ardından sona erdi