Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

DEVELİ´DE OTOMOBİL TRAKTÖRE ARKADAN ÇARPTI: 3 ÖLÜ,1 YARALI

DEVELİ´DE OTOMOBİL TRAKTÖRE ARKADAN ÇARPTI: 3 ÖLÜ,1 YARALI

Kayseri´nin Develi ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, traktöre arkadan çarpan otomobildeki 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Kayseri´nin  Develi ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkıp, traktöre arkadan çarpan otomobildeki 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Kaza, 01.00 sıralarında, Develi ilçesi Ayvazhacı Mahallesi´nde meydana geldi. Mesut Cebeci´nin kullandığı 38 TR 832 plakalı traktöre, 38 AAB 410 plakalı otomobil arkadan çarptı. Kazada otomobil hurdaya dönerken, hangisinin direksiyonda olduğu belirlenemeyen 4 kişiden Selçuk Şimşek (32), Bilal Gürcü (28) ve Muhsin Develioğlu (26) yaşamını yitirdi, Hidayet Develioğlu ise yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı Develioğlu´nu Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırırken, Şimşek, Gürcü ve Develioğlu´nun cenazeleri ise otopsileri yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
Kazanın ardından, otomobilin kadranındaki hız ibresinin 135 kilometrede takılı kaldığı görüldü. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.