Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

DEVELİ BELEDİYE BAŞKANI CABBAR DOLMUŞÇULARLA BİR ARAYA GELDİ

DEVELİ BELEDİYE BAŞKANI CABBAR DOLMUŞÇULARLA BİR ARAYA GELDİ

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 1 Nisan 2014 tarihinden itibaren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığına bağlanan şehir içi ulaşımda görev yapan dolmuş şoförleriyle bir araya geldi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 1 Nisan 2014 tarihinden itibaren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Dairesi Başkanlığına bağlanan şehir içi ulaşımda görev yapan dolmuş şoförleriyle bir araya geldi.

Yakın zamanda kartlı sisteme geçilen dolmuşlar ayrıca sarı renge boyanarak tek tip hale getirilmişti. Daha kaliteli hizmet sunmak adına yapılan toplantıda dolmuş şoförleri Başkan Cabbar´a göstermiş oldukları ilgi ve alakadan teşekkürlerini iletirken Başkan Cabbar da ?Sorumluluk alanımızın dışına çıkmış olmasıyla birlikte Develimiz için sağlıklı kararlar alma noktasında Develimizin her kesimi ile istişare halinde olmayı çok önemsiyoruz. Şehir içi ulaşımın nasıl olduğu ve nasıl olması gerektiğine dair yaptığımız durum değerlendirme toplantısının başarılı geçtiği kanaatindeyim. Yapılan her şey daha güzel bir Develi için? mesajını verdi.