Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

DEVELİ BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA KATILAN ARAÇLARI TANITTI

DEVELİ BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNA KATILAN ARAÇLARI TANITTI

Develi Belediyesinin 2015 yılında parkuruna kazandırdığı araçlar, Develi Cumhuriyet Meydanında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´ın öncülüğünde tanıtıldı.

 

Develi Belediyesinin 2015 yılında parkuruna kazandırdığı araçlar, Develi Cumhuriyet Meydanında Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´ın öncülüğünde tanıtıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin ve Ankara Büyükşehir Belediyesi´nin toplamda 1 Milyon Lirayı bulan katkıları ve Develi Belediyesinin 2 Milyon Liralık öz kaynağı ile toplamda 3 Milyon Liraya temin edilen araçlarla hizmet kalitesinin artarak devam edeceğini belirten Başkan Cabbar ?2015 yılında bir adet büyük yükleyici loder, üç adet karla mücadele aracı, bir adet çöp toplama aracı, iki adet morglu cenaze aracı, iki adet hizmet aracı, bir adet greyder, bir adet beko loder kepçe, bir adet platform ve bir adet yol süpürme aracını araç parkurumuza kazandırmış bulunuyoruz. Ekipmanlarımızı güçlendirerek gerek Develi merkezinde gerekse Develimizin mahallesi konumuna gelen köylerimizdeki hizmetlerimizin kalitesini artırarak sürdüreceğiz. Develimizi çok iyi tanıyan ve seven bizler, Develimiz için neler yapılacağının farkındayız. Halka hizmet Hakka hizmettir düsturuyla hareket etmemizden dolayı Cenabı Hakkın da yardımını hissediyoruz. Bu hususta gayret gösteren personelimize teşekkür ediyor, araçlarımızın kazasız belasız hizmet vermesini ve hayırlı uğurlu olmasını niyaz ediyorum? dedi.

Develi Belediye Başkan Yardımcısı ve Destek Hizmetler Müdürü Mehmet Güçlü araç parkuruna kazandırılan araçları Develililere tek tek tanıtarak ne gibi hizmetler vereceğini de belirtti. 2015 yılında kazandırılan araçlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan da ?Bunların temini için yoğun uğraş veren Başkan Cabbar´a teşekkürlerimi ileterek, bu sayede Belediyemizin araç sıkıntısı büyük oranda halledilmiştir? dedi. Meydan da tanıtım için bulunan Develililer de Başkan Cabbar´a teşekkürlerini ileterek, araçların kazasız belasız faaliyet göstermesi için dualarda bulundu.