Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

DEVELİ BELEDİYESİNİN ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

DEVELİ BELEDİYESİNİN ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin kış yağışlarından ve doğalgaz çalışmalarından dolayı zarar görmüş mahallelerdeki asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Develi Belediyesine bağlı ekiplerin kış yağışlarından ve doğalgaz çalışmalarından dolayı zarar görmüş mahallelerdeki asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Öncesinde Bahçelievler, Âşık Seyrani Hasan Şahan, Arı Mamak, Aşağı Everek 90 Evler, Reşadiye ve Camicedid Mahallelerinde asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekipler son olarak İbrahim Ağa ve Güney Aşağı Mahallesi Hayat Sokakta asfaltlama çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen ve alt yapısı tamamlanan mahalle ve sokakların tek tek sıcak asfaltla kaplandığı çalışmalar hakkında açıklama yapan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ?Doğalgaz çalışmalarından dolayı zarar görmüş ve alt yapı çalışmaları tamamlanmış mahallelerimizdeki asfaltlama çalışmalarımız belirlenen program dahilinde tüm hızıyla devam ediyor. Hayat İnşallah kış yağışlarından önce hedeflediğimiz seviyede çalışmalarımızı tamamlayacağız? dedi. Başkan Cabbar daha sonra Gürsel Ayakkabı Fabrikası ve Devtaş Madenciliği de ziyaret ederek kolaylıklar diledi.