Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

DEVELİ DE KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI

DEVELİ DE KURBAN BAYRAMI HAZIRLIKLARI

Kayseri,Develi Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce veteriner hekim ve zabıtadan oluşturulan ?Kurban Timi? Kurban Bayramı boyunca Develi halkına hizmet etmek için hazır hale getirildi.

Kayseri,Develi Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce veteriner hekim ve zabıtadan oluşturulan ?Kurban Timi? Kurban Bayramı boyunca Develi halkına hizmet etmek için hazır hale getirildi. Kurban Bayramında oluşabilecek sıkıntıları, özellikle de kaçak hayvanları etkisiz hale getirmek için oluşturulan ekip, ekipmanlarıyla birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´ı makamında bilgilendirdi.

Başkan Cabbar ?Develimiz de oluşabilecek kaçak hayvan vakalarını önlemek ve İlçemiz halkının sükûnetle Kurban ibadetini yerine getirmeleri için oluşturduğumuz ekibimiz Kurban Bayramı boyunca hizmet verecektir. Ayrıca vatandaşlarımızın satın almış oldukları hayvanların ağırlıklarını görmeleri için hayvan pazarında Elektronik bir tane Kantarımız hazır bulundurulacak. Kaçak hayvan vakalarında halkımızın Belediyemize (0352) 621 60 41 numaralı telefona bildirmeleri durumunda ekibimiz hemen harekete geçecektir. Bütün halkımızın Kurban ibadetini gönül hoşnutluğu ile yapabilmesini temenni ediyor, ekibimize de kolaylıklar diliyorum? dedi.

Kurban Bayramı için tüm hazırlıklarını tamamlayan Develi Belediyesi Hayvan Pazarının Cumartesi Günü açılacağı belirtildi.