Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

DEVELİ HOMURLU ŞELALESİ HİZMETE HAZIR

DEVELİ HOMURLU ŞELALESİ HİZMETE HAZIR

Develi Belediyesi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin ortak yürüttüğü Develinin doğa harikası yerlerinden olan Homurlu Şelalesindeki çevre düzenleme çalışmaları sona ermiş, piknikçilerin ziyaretine hazır hale getirtilmiştir



Develi Belediyesi ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi´nin ortak yürüttüğü Develinin doğa harikası yerlerinden olan Homurlu Şelalesindeki çevre düzenleme çalışmaları sona ermiş, piknikçilerin ziyaretine hazır hale getirtilmiştir.

Çalışmayla ilgili bilgi vererek herkesi bu güzellikleri görmeye davet eden Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ?Develimizin doğa harikası yerlerinden olan Homurlu Şelalesinin çevre düzenlemesi ve mesire alanı yapım çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz. 3000 m2´lik mıcır seriminin ve 80 m ahşap korkuluğun ayrıca; 30 adet barbekülü çatılı piknik masası, 15 adet ahşap çöp kutusu, oyun grupları, büfe, çeşme, tuvalet ve ahşap köprünün de yapıldığı Homurlu Şelalesi çevresi Develi halkının ve misafirlerin rahatlıkla kullanabileceği bir çevre düzenine kavuşturulmuştur? dedi.