Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU 8. MEZUNLARINI VERDİ

DEVELİ HÜSEYİN ŞAHİN MESLEK YÜKSEKOKULU 8. MEZUNLARINI VERDİ

Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu 8. mezunlarını vermenin sevinç ve gururunu öğretmen, öğrenci ve öğrenci yakınlarıyla doyasıya yaşadı.

 

Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu 8. mezunlarını vermenin sevinç ve gururunu öğretmen, öğrenci ve öğrenci yakınlarıyla doyasıya yaşadı.

Erciyes Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Doğan, Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Emniyet Müdürü Celal Karaca ve Seyrani Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı mezuniyet programı, Erciyes Üniversitesinin tanıtım filmiyle başlayıp, Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şükrü Su´nun öğrencileri ve ailelerini tebrik eden ve öğrencilerin hayatlarının bundan sonraki kısmında başarılar dileyen konuşmasıyla devam etti. Okul Müdürü Su´dan sonra Erciyes Üniversitesi Rektör Vekili Murat Doğan kısa bir konuşma yaptı. ?Toplamda on dört yıllık bir eğitim öğretim hayatının son günü olan bu gün nasıl sizin için mutlu bir gün ise biz hocalar için o kadar da guru günüdür? diyerek bundan sonraki hayatta da öğrenme faaliyetlerinin devam etmesi gerektiğini vurguladı. Son konuşmayı ise Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yaptı. ?Heyecanımızın kaynağı siz gençlerin böylesine mutlu gününde birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Eğitim ve öğretim hayatınızda çok şeyler öğrendiğinizi ilerleyen zaman size gösterecektir. Eğitim-öğretim hayatınızdan edindiğiniz bilgiler, azim, kararlılığınız ve sabrınızla hepinize mutlu, huzurlu ve başarılı bir gelecek diliyorum? diyerek ?Bütünlemesi olmayan hayat sınavında başarı ve kolaylıklar? diliyorum duasında bulundu. Başkan Cabbar konuşmasının sonunda ?Develi Belediyesi olarak bizlerin en büyük hedeflerinden birisi Seyrani Üniversitesine kavuşmaktır. Bizlere bu anlamda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen hayırsever hemşerilerimize teşekkür ediyorum? diyerek, Seyrani Kampüsünün Mimarlarından Merhum Hüseyin Şahin´in yakınlarına teşekkür edip, tüm katılımcılardan onlar için alkış istedi.

. Mezuniyet töreninde daha sonra dereceye giren öğrencilere plaket ve hediyeler takdim edildikten sonra, bölümler sırasıyla sahneye çağrılarak öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Heyecanla beklenen kep atma töreninden sonra misafirlere mezuniyet pilavı ikram edildi.