Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

DEVELİ MEYDANINDA AKADEMİK ÇALIŞTAY

DEVELİ MEYDANINDA AKADEMİK ÇALIŞTAY

Kayseri,Develi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı 2. Etap projesi için Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ve öğrencileri ile akademik çalıştay düzenlendi.

 

Kayseri,Develi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı 2. Etap projesi için Karadeniz Teknik Üniversitesi  öğretim üyeleri ve öğrencileri ile akademik çalıştay düzenlendi.

Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Cengiz Acar koordinatörlüğünde 18 Akademisyen ve 31 öğrencinin katıldığı çalıştayda ilk olarak Develi gezdirilerek, sosyal dokusu ve mimari özellikleri ile bilgiler verildi. Daha sonra Cumhuriyet Meydanında  8 gruba ayrılarak, her gruptan çıkacak projelerin 13 Şubat Salı günü akademik heyet tarafından değerlendirilmesinin ardından dereceye girenlere hediyeler verilecek. 6 gün boyunca İlçede devam edecek çalıştayda, sabah 09:00´dan akşam 22:00´a kadar çalışacak olan öğrenci ve hocalar Develi için fikir alışverişinde bulunacaklar. Çalıştayla ilgili açıklamada bulunan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ?Cumhuriyet Meydanımızın 2. Etabı için düşündüğümüz projenin böylesi bir çalıştayla belirlenecek olması bizlerin istişareli bir şekilde daha da güzelini bulmamıza yardımcı olurken, akademik literatüre de bir katkı sağlayacaktır. Trabzon´dan gelerek Develimiz için proje üretecek olan öğrenci kardeşlerimi ve hocalarımızı İlçemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Her şey daha güzel Develi için? dedi.