Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

DEVELİ´DE 20 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

DEVELİ´DE 20 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın himayelerinde Tarım ve Orman Bakanlığımızın organizasyonunda ülke genelinde gerçekleştirilen olan 11 milyon fidan dikme kampanyası kapsamında Develi´de de 20 bin fidan toprakla buluştu.

Kayseri´nin Develi ilçesinde,Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın himayelerinde Tarım ve Orman Bakanlığımızın organizasyonunda ülke genelinde gerçekleştirilen olan 11 milyon fidan dikme kampanyası kapsamında 20 bin fidan toprakla buluştu.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ´Geleceğe Nefes Ol´ sloganıyla başlatılan ve tüm Türkiye´de aynı anda gerçekleştirilen ve bir rekor olan 11 milyon fidanın toprakla buluşması etkinliğineDeveli´den de yoğun katılım oldu. Saat 11:11´de Bayraktepe ´de sonrasında ise Aksu Mesire alanında yapılan etkinliğin açılışını Develi Kaymakamı Murat Duru ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yaptı. Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin de destek verdiği etkinliğe Develi halkının da katılımı yoğun oldu. Daha yeşil bir Türkiye ve Develi için muhteşem bir organizasyon yürütüldüğünü belirten Cabbar Başkan ?Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu projenin hayat bulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum? açıklamalarında bulundu. 81 il 950 ilçede aynı anda gerçekleştirilen etkinliğe Develi olarak büyük destek verildiğini belirten Kaymakam Duru ?Genci yaşlısı, kadını erkeğiyle tüm Develimiz bu etkinliğe katılıp fidanları toprakla buluşturarak bu rekor etkinliğe destek sağladı. Emeği geçen başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum? dedi.