Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

DEVELİDE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

DEVELİDE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Cumhuriyetin 92. Yıldönümü kutlamaları Develi Cumhuriyet Meydanında coşkuyla kutlandı. 28 Ekim Çarşamba Günü Saat:13:00´da Atatürk büstüne çelenk sunup saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan program, 29 Ekim Perşembe sabahı Develi Kaymakamı Harun Başı

 

Cumhuriyetin 92. Yıldönümü kutlamaları Develi Cumhuriyet Meydanında coşkuyla kutlandı. 28 Ekim Çarşamba Günü Saat:13:00´da Atatürk büstüne çelenk sunup saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başlayan program, 29 Ekim Perşembe sabahı Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük´ün makamında İlçe protokolünün tebriklerini kabulüyle devam etti.

Tebriklerin kabulünün ardından İlçe Protokolü Develi Cumhuriyet Meydanındaki programlar için meydana geldiler. Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük, Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´ın okulları tebrikiyle başlayan program, Kaymakam Başıbüyük´ün günün anlam ve önemini anlatan konuşmasıyla devam etti. İlçemiz okullarının şiir ve türkü dinletileriyle devam eden törende, miniklerin folklor gösterisi büyük beğeni topladı. Program protokolün selamlanması ve geçit töreniyle son buldu. Programın ardından İlçe Kaymakamı Harun Başıbüyük, Garnizon Komutanı Erdoğan Mutlu ve Başkan Cabbar İlçe Meydanındaki halkla merhabalaşarak onların bayramlarını tebrik ettiler.