Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

DEVELİ´DE DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

DEVELİ´DE DEMOKRASİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

Develi halkı Demokrasi nöbetinin ikinci gününde de büyük bir kalabalık ile demokrasi nöbetine kaldığı yerden devem etti.

 

  Develi halkı Demokrasi nöbetinin ikinci gününde de büyük bir kalabalık ile demokrasi nöbetine kaldığı yerden devem etti. 

 AK Parti Kayseri Milletvekili Sami DEDEOĞLU Develileri ziyaret ederek Develililerle duygu düşüncelerini paylaştı Vekil Dedeoğlu konuşmasında ?İlk andan itibaren yurdumuzun diğer yerlerinde olduğu gibi siz kıymetli hemşerilerimiz de bir an olsun meydanları boş bırakmadınız. İnşallah o hainler hak ettikleri cezayı en kısa sürede bulacaklardır. Göstermiş olduğunuz bu birlik ve beraberlikten dolayı bizler ne kadar iftihar etsek azdır. Sizlerin vekiliniz olmaktan bir kez daha gurur duydum. Rabbim kardeşliğimize zeval vermesin vermek isteyenlere de fırsat vermesin? diyerek inadına birlik ve beraberlik mesajı verdi.  

 Yaşanan Darbe girişiminde şehit olan vatandaşlarımız, emniyet güçlerinde görevli personelimiz için Develi Meydanında gıyabı cenaze namazı kılındı. Yurt dışından gelen Develili vatandaşlarımız Develi Belediye Başkanımız Mehmet CABBAR´a tatil için geldiklerini ancak 15 Temmuz akşamı yaşanan Darbe girişiminden dolayı Gurbetçi Vatandaşlarımız Develi´de kalarak Vatanımıza, Milletimize, Milli iradeye, Demokrasiye sahip çıkmak için burada kalacaklarını söylediler.  Ayrıca Develililer olayın ilk başladığı anından itibaren fedakârca davranan ve Develideki kardeşliğin tesisi için yoğun mücadele veren Başkan Cabbar´a teşekkürlerini ilettiler.  Demokrasi Nöbeti, Kuran-ı Kerim Tilaveti, ilahiler, şiirler ile gecenin geç saatlerine kadar devam etti.