Bugün, 19 Mart 2024 Salı

DEVELİ´DE METEOROLOJİ ALANINA YAPILACAK PARK ÖNCESİ İSTİŞARE

DEVELİ´DE METEOROLOJİ ALANINA YAPILACAK PARK ÖNCESİ İSTİŞARE

Kayseri´nin Develi ilçesinde ofis altında bulunan ve meteoroloji bilge müdürlüğüne ait olan alanın Develi Belediyesi´ne kazandırılması için Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Kayseri Meteoroloji Bölge Müdürü Fatih Dağlı ve Orman ve Su İşleri Bölge Müd

Kayseri´nin Develi ilçesinde  ofis altında bulunan ve meteoroloji bilge müdürlüğüne ait olan alanın Develi Belediyesi´ne kazandırılması için Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar Kayseri Meteoroloji Bölge Müdürü Fatih Dağlı ve Orman ve Su İşleri Bölge Müdürü Fatih Dindar´la makamında istişarelerde bulundu. 

Alanın Develi Belediyesine kazandırılmasında sadece prosedürlerin kaldığını belirten  Başkan Cabbar  ?Seçim öncesi halkımıza söz verdiğimiz projelerden olan 8.250 m2´lik meteoroloji alanına yapılacak park için büyük bir adım atmış bulunuyoruz. Alanın belediyemize tevdiinin en kısa sürede tamamlanmasının ardından inşallah bizler de hemen çalışmalarımıza başlayarak mahallemize verdiğimiz park sözümüzü en kısa sürede bitireceğiz. Alanın bize verilmesinde emeği geçen bölge müdürümüz Fatih Dağlı Bey´e bu ve diğer projelerimizde bizlere destek olan Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Mustafa Aksu Bey´e çok teşekkür ediyorum? açıklamalarında bulundu.