Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

DEVELİ´DE MUHTARLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

DEVELİ´DE MUHTARLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

19 Ekim´in Muhtarlar Günü olması münasebetiyle Develi´de Muhtarlar Günü bir dizi etkinlikle kutlandı.

19 Ekim´in Muhtarlar Günü olması münasebetiyle Kayseri?nin Develi İlçesinde  Muhtarlar Günü bir dizi etkinlikle kutlandı. 

Develi Cumhuriyet Meydanında başlayan tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Muhtarlar Derneği´nin Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla devam eden programda daha sonra Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Ganioğlu´nun muhtarlık müessesesinin tarihi sürecini anlatan konuşmasıyla devam etti. Yerel yönetimlerde muhtarların hayati bir rol oynadığını ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´la birlikte muhtarlara gereken önemin verildiğini belirten Başkan Cabbar ?Sizler temsil ettiğiniz mahallelerinizde sevilip sayılmanızdan dolayı muhtar seçilmiş kişilersiniz. İnşallah bu sevgi ve muhabbet çerçevesinde Develimizdeki tüm mahallelerimize güzel hizmetler götürmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle hepinizin muhtarlar gününü tebrik ediyorum? dedi.

Törenin ardından muhtarları makamında ağırlayarak muhabbet eden Başkan Cabbar, İlçe protokolü ile birlikte Cuma namazı sonrasında Develinin sembol değerlerinden olan Elbiz´de muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlık müessesine katkılarından dolayı Develi Muhtarlar Derneği tarafından Kaymakam Duru´ya, Başkan Cabbar´a ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Toprak´a teşekkür plaketi takdim eden muhtarlar bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için ilçe protokolüne teşekkürlerini iletti.