Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

DEVELİDE RESMİ BAYRAMLAŞMA CUMHURİYET MEYDANINDA YAPILDI

DEVELİDE RESMİ BAYRAMLAŞMA CUMHURİYET MEYDANINDA YAPILDI

Develi´de Kurban Bayramı resmi bayramlaşma Develi Kaymakamlığı ve Develi Belediye Başkanlığı işbirliği ile organize edilen program İlçe Protokolünün yanı sıra Meclis üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe STK Temsilcileri, Daire Müdürleri, Belediye Müdü

Develi´de Kurban Bayramı resmi bayramlaşma Develi Kaymakamlığı ve Develi Belediye Başkanlığı işbirliği ile organize edilen program İlçe Protokolünün yanı sıra Meclis üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe STK Temsilcileri, Daire Müdürleri, Belediye Müdürleri ve Develi Halkının katılımıyla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programı Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´ın konuşmasıyla başladı. Başkan Cabbar konuşmasında ?Mübarek Kurban Bayramına kavuşmamız ve bayramın sükûnet ve huzurlu bir ortamda geçmesinden dolayı Rabbime hamd ediyorum. Yerli ve yabancı düşmanlarımızın görmek istemediği bu tablonun, bu kardeşliğimizin yurdumuzun diğer yerlerinde de tesis edilmesi niyazında bulunuyor, bütün hemşerilerimizin bayramını tebrik ediyorum? diyerek 15 Temmuz´da kalkışılan hain darbe teşebbüsünde şehit olanlara Allah´tan rahmet, gazilere ise acil şifalar diledi. Develi Kaymakamı Murat Duru ise ?Huzur kenti olan Develimizde siz kardeşlerimle huzurlu bir şekilde bayramımı yaşıyor olmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu gösterdiğimiz kardeşlik yurdumuzun diğer yerlerine de örnek olur da huzur ve refah içerisinde yaşayabiliriz? mesajını verdi.

Programın ikinci kısmında ise protokol üyeleri İlçe Emniyet Müdürlüğünü, Develi Devlet Hastanesini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.