Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

DEVELİ´DE SAĞLIK İÇİN PEDALLA

DEVELİ´DE SAĞLIK İÇİN PEDALLA

Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Develi Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü Proje olan Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programında çocuk ve gençlere fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılarak sağlıklarının korunması ve toplumda bisiklet k

 

 Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Develi Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü Proje olan Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Programında çocuk ve gençlere fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılarak sağlıklarının korunması ve toplumda bisiklet kullanımının teşvik edilmesi amacıyla öğrencilere 60 adet bisiklet hediye edildi.

 Develi protokolünün de katıldığı programda Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar kısa bir selamlama konuşması yaparak ?Obeziteyi engelleyip, hareketli bir yaşama sahip olmak adına Sağlık Bakanlığımızın katkılarıyla çocuklarımıza bisiklet hediye ettik. Bu mübarek günlerde çocuklarımızı hem sevindiren hem de sağlıklarına yatırım yapan yetkililerimize teşekkür ediyor, çocuklarımızın da bir ömür boyu sağlıklı yaşamalarını ve sağlıkla yaşlanmalarını niyaz ediyorum? diyerek yürütülen projeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.