Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

DEVELİ’DE ATIL DURUMDAKİ OKUL BİNALARI EĞİTİME KAZANDIRILACAK

DEVELİ’DE ATIL DURUMDAKİ OKUL BİNALARI EĞİTİME KAZANDIRILACAK

Kayseri'nin Develi ilçesinde atıl durumdaki okul binalarının eğitime kazandırılması için belediye ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Kayseri'nin Develi ilçesinde atıl durumdaki okul binalarının eğitime kazandırılması için belediye ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.
Develi Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, Sindelhöyük ve Şıhlı mahallesinde atıl durumda bulunan okul binaları eğitime kazandırılacak. Belediye tarafından binaların bakımları yapılacak. Protokol töreninde konuşan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, "Develililer olarak bizler her daim eğitimin en büyük destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. İnşallah imzaladığımız bu protokolle hayırsever hemşerilerimizin de desteğini alarak Sindelhöyük ve Şıhlı Mahallelerimizdeki atıl durumdaki okul binalarımızı yeniden canlandırarak, oraları yeniden daha güzel eğitimlerin verileceği kompleks haline dönüştürmenin gayreti içerisinde olacağız" dedi.