Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

DEVELİ´NİN HALEP´E YAPTIĞI YARDIMLAR YOLA ÇIKTI

DEVELİ´NİN HALEP´E YAPTIĞI YARDIMLAR YOLA ÇIKTI

Develi Kaymakamlığı, Develi Belediyesi, İlçe Müftülüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Develi Şubesi´nin ?Halep´te İnsanlık Ölmesi? düsturuyla ortaklaşa yürüttükleri yardım kampanyasında yardımların bir kısmı iki tırla Halep´e ulaşması için yola

Develi Kaymakamlığı, Develi Belediyesi, İlçe Müftülüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Develi Şubesi´nin ?Halep´te İnsanlık Ölmesi? düsturuyla ortaklaşa yürüttükleri yardım kampanyasında yardımların bir kısmı iki tırla Halep´e ulaşması için yola çıktı.

İlçemiz halkının büyük destek verdiği yardım kampanyasında toplanan yardımlar Cuma Namazı sonrası İlçe protokolünün de katılımıyla yoğun kar yağışı altında dualarla yolcu edildi. Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde toplanmaya devam eden yardımların süresi bir hafta daha uzatılarak diğer yardım tırları ise 6 Ocak Cuma Günü Halep´e ulaşması için yolcu edilecek. Kampanya süresince ziyaretlerde bulunarak daha fazla yardım toplanması için gayret gösteren Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ?Şükürler olsun ki yardımlarımız sağ salim yola çıkmış bulunuyor. İnşallah kazasız belasız bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaşacaktır. Develimiz her zamanki gibi kendisine yakışanı yapmış, beklenilenden çok daha fazlasıyla kardeşlerine sahip çıkmıştır. İnşallah hemşerilerimizin gücü oranında hatta bazen güçlerini zorlayarak yaptıkları gıda, kömür, odun, soba, yorgan, battaniye, giysi, temizlik malzemeleri gibi temel ihtiyaç yardımları Halep´teki kardeşlerimizin acılarını bir nebze olsun dindirmesini temenni ediyorum. Hemşerilerimizin yaptıkları yardımların Rabbimiz katında makbul olmasını niyaz ediyorum, tüm hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum? dedi.