Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

DEVELİ PROTOKOLÜ SATRANÇ SPORCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ

DEVELİ PROTOKOLÜ SATRANÇ SPORCULARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan ve Seyrani Eğitim Vakfı Başkanı Suat Köylüoğlu 25-30 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya'nın Manavgat İlçesinde düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç

 

Develi Kaymakamı Enver Ünlü, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Develi Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan ve Seyrani Eğitim Vakfı Başkanı Suat Köylüoğlu 25-30 Ocak 2015 tarihleri arasında Antalya'nın Manavgat İlçesinde düzenlenen Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonasına katılan 13 Develi Belediyesi Sporcusu 'nu okullarında ziyaret ederek tebrik edip hediyeler verdiler.

Turan Köylüoğlu İlkokulu ve Şehit Üsteğmen Ömer Mavi Ortaokulu öğrencilerinden oluşan Develi Belediyesi Satranç Sporcuları 4,5 ‘in üzerinde puan toplayarak %50'nin üzerinde performans sergilediler. Başarılarını hem ödüllendirmek hem de daha çok motive etmek için İlçe Protokolü, sporcuları okullarında ziyaret ederek öğretmenlerinden bilgiler alıp, daha fazla nasıl başarı sağlanacağı üzerinde istişarede bulundular. Kaymakam Ünlü, Başkan Cabbar ve Suat Köylüoğlu sporcuları tek tek tebrik edip ayrı ayrı hediyeler verdiler. Turan Köylüoğlu İlkokulu'nu güzelleştirme adına okul bahçesine ağaç diklen Kaymakam Enver Ünlü ve Başkan Cabbar sonrasında Türkiye Eğitim Vakfı Gönüllüleri Ateşböceği Eğitim Tırını ziyaret ederek bilgiler alıp, miniklerle vakit geçirdiler. Protokol daha sonra Şehit Üsteğmen Ömer Mavi Ortaokulu'nu ziyaret ederek satranç sporcularına ayrı ayrı hediyeler sunup tebrik etti. Başkan Cabbar “ Belediyemiz Satranç Sporcularımızı okullarında ziyaret ederek onların başarılarını tebrik edip onure etmek istedik. İlk katıldıkları yarışmada başarı gösteren sporcularımızın bundan sonraki süreçte daha büyük başarılara imza atacağından hiç şüphem yok. Bu hususta onları daha da yüreklendirecek, motive edecek faaliyetlerimiz her daim devam edecektir” açıklamasında bulundu.