Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

DOĞALGAZ DEVELİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

DOĞALGAZ DEVELİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Yaklaşık dokuz aylık süre boyunca, doğalgaz altyapı faaliyetleri sırasındaki olgun ve sabırlı bekleyişiniz; ayrıca geçtiğimiz hafta ve bu hafta başında gerçekleştirilen son kokulandırılma ve test işlemleri sırasındaki anlayışlı tavrınız için tüm Develi ha

Yaklaşık dokuz aylık süre boyunca, doğalgaz altyapı faaliyetleri sırasındaki olgun ve sabırlı bekleyişiniz; ayrıca geçtiğimiz hafta ve bu hafta başında gerçekleştirilen son kokulandırılma ve test işlemleri sırasındaki anlayışlı tavrınız için tüm Develi halkına minnettar olduğumuzu ifade etmek isterim. Bu kadar kısa zaman aralığı içinde, büyük bir özveriyle, olumsuz iklim ve jeoloji koşullarına rağmen gece gündüz demeden çalışarak; doğalgazın rahatlığı, konforu ve ucuzluğu ile Develi Halkını buluşturmak için mücadele eden Kayserigaz Yetkililerine teşekkür ederiz. Bu özverili çalışma sonunda 1 Aralık 2015 tarihinden itibaren doğalgaz kullanımına başlanmıştır.

Kayseri Müşteri Hizmetleri Merkezi; abonelik, bilgilendirme, talep, şikâyet ve önerilerinizi profesyonel bir şekilde ele almak ve doğalgaz kullanımı ile ilgili gereksinimlerimizi karşılamak üzere İbrahim ağa mah.Elbiz cad.No:35/A DEVELİ adresinde hizmet vermektedir.

 

DEVELİ BELEDİYE BAŞKANI

MEHMET CABBAR