Bugün, 19 Mart 2024 Salı

DOWN SENDROMLU ÖĞRENCİLERLE POİNTBALL OYNADILAR

DOWN SENDROMLU ÖĞRENCİLERLE  POİNTBALL OYNADILAR

Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, TÜBİTAK için hazırladıkları proje kapsamında Hacı Mustafa Postaağası Özel Eğitim Meslek Okulundan down sendromlu öğrencilerle birlikte paintball oynadı.

Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, TÜBİTAK için hazırladıkları proje kapsamında Hacı Mustafa Postaağası Özel Eğitim Meslek Okulundan down sendromlu öğrencilerle birlikte paintball oynadı.
Down sendromlu öğrenciler ve Kocasinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, karma takımlar oluşturarak paintball oynadı. Öğrenciler oyun ile eğlenceli vakit geçirdi. Etkinlikle ilgili konuşan Kocasinan Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fatma Hökelek, "Bugün burada öğrencilerimiz çok anlamlı bir çalışmayı gerçekleştirdiler. Down sendromlu çocuklarımızın mutluluğu bizleri oldukça duygulandırdı. Dezavantajlı gruplara yapılan her etkinlik her zaman çok anlamlıdır. Bizlerde bu konuda üzerimize düşün görev ne ise yapmaya hazırız. Özel eğitim okullarımız ile işbirliğimiz her zaman devam edecektir" dedi.
Hacı Mustafa Postaağası Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Adem Sığırcı, "Çocuklarımızın toplumla daha fazla kaynaşması, onlarında bu toplumun birer parçası olduğunun hepimiz farkındayız. Böyle bir etkinlik düşündükleri ve gerçekleştirdikleri için öğrencilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.