Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

DR. HAMDİ ARSLAN VE MUSTAFA DEMİRKAN KAYSERİ´DE

DR. HAMDİ ARSLAN VE MUSTAFA DEMİRKAN KAYSERİ´DE

01-07 Ekim ?Camiler Haftası? münasebetiyle İstanbul Çengelköy Yıldırım Beyazıt Camii İmam Hatibi, Aşere Takrip Tayyip Öğretmeni ( Şeyhü´l-Kurra), Reisü´l-Kurra Vekili Mustafa Demirkan, F.S.M. Vakıf Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve

DR. HAMDİ ARSLAN VE MUSTAFA DEMİRKAN KAYSERİ´DE
 
01-07 Ekim ?Camiler Haftası? münasebetiyle İstanbul Çengelköy Yıldırım Beyazıt Camii İmam Hatibi, Aşere Takrip Tayyip Öğretmeni ( Şeyhü´l-Kurra), Reisü´l-Kurra Vekili Mustafa Demirkan, F.S.M. Vakıf Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi ve Dünya Müslüman Alimler Birliği Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Hamdi Arslan ilimizde bir dizi programlara katılmak ve ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize geldiler.
 
Öncelikle her cuma günü sabah namazı sonrası Camii Kebir´de düzenlenen programa katılan,  Dr. Hamdi Arslan hoca vaaz ve dua etti. Akabinde İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven´i makamında ziyaret ederek Kayseri´de Din Hizmetleri alanında yapılan projeler ve çalışmalar hakkında İl Müftümüz Güven´den bilgi aldılar.

Daha sonra Cuma Vaazını Hunat Camii´nde Dr. Hamdi Arslan yaptı. Mustafa Demirkan hocamız da Cuma hutbesini irad etti ve Cuma namazını kıldırdı.
 
Öğleden sonra Dini Yüksek İhtisas Merkezi´ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir süre sohbet ettiler ve Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Dr. Abdülkadir Kabdan´dan Eğitim Merkezinin çalışmaları hakkında bilgi aldılar.
 
Uluslararası Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi´ni ziyaret ederek Okul Müdürü Sıddık Kaya´dan okul hakkında bilgi aldılar ve öğrencilerle okulun konferans salonunda bir süre sohbet ettiler.

Birlik Vakfı´nı ziyaret ederek Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri (STK) temsilcilerine hitap ettiler.
 
22.10.2016 Cumartesi günü saat 10.00´da Kadir Has Kültür Merkezi´nde İlçe Müftüleri, Vaiz, Vaize, İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur´an Kursu Öğreticilerine ?Gayret, Hedef ve Sorumluluk? konulu konferans verdiler. Konferans sonrası İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şubesi Şehit Furkan Doğan Öğrenci Yurdu´nda üniversite öğrencilerine hitap ettiler.

Ziyaretleri süresince Dr. Hamdi Arslan, Mustafa Demirkan ve beraberlerindeki misafirlerimiz Bilal Sağır ile Ramazan Saroğlu´na İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven ve Talas İlçe Müftüsü Esat Yapıcı eşlik etti.