Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

?DÜNYA´NIN İSLAM İLİM VE İRFANINA OLAN İHTİYACI? KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

?DÜNYA´NIN İSLAM İLİM VE İRFANINA OLAN İHTİYACI?  KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

Kayseri İl Müftülüğümüzün organizasyonu ile Prof. Dr. Yusuf Ziya Kavakçı 26.02.2016 Cuma günü 14.00´da Uluslarası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde, 18.30´da Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Kız Öğrenci Yurdu´nda ?Dünya´nın İslam İlim ve İrf

 

 

Kayseri İl Müftülüğümüzün organizasyonu ile Prof. Dr. Yusuf Ziya Kavakçı 26.02.2016 Cuma günü 14.00´da Uluslarası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde, 18.30´da Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Kız Öğrenci Yurdu´nda ?Dünya´nın İslam İlim ve İrfanına olan ihtiyacı? konulu konferans verdi.

 

Konferanslara Prof. Dr. Yusuf Ziya Kavakçı, İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcıları Galip Koçer, Salih Sezik, Emekli Müftü Emin Haspolat, Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sıddık Kaya, Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Ayfer Deniz Ülker, Sivil Toplum Kuruluşları ve Öğrenciler katıldı.

 

Konferanslarda konuşan Sayın Kavakçı ?İslamiyeti anlamak için Kur´an-ı Kerim-i anlamalı ve hayatımıza tatbik etmeliyiz. Dünyanın ve İnsanlığın imanlı annelere, babalara ve gençlere ihtiyacı var. Bunun için kendimizi iyi yetiştirmeliyiz.? dedi.