Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

EĞİTİM BİR SEN´DEN BAŞKAN CABBARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

EĞİTİM BİR SEN´DEN BAŞKAN CABBARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, beraberindeki Develi Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan, Eğitim Bir Sen Develi Temsilcisi Kadir Yağlıoğlu ve diğer sendika yöneticileri ile birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´ı makamında ziyaret et

Eğitim Bir Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, beraberindeki Develi Milli Eğitim Müdürü Ali Arslan, Eğitim Bir Sen Develi Temsilcisi Kadir Yağlıoğlu ve diğer sendika yöneticileri ile birlikte Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´ı makamında ziyaret etti.

Develi Belediyesinin asli işleri arasında olmadığı halde okulların tamir, tadilat ve çevre düzenleme gibi çalışmalarını özveri ile gerçekleştirerek, eğitime vermiş olduğu desteğinden dolayı Başkan Cabbar´a teşekkürlerini ileten Başkan Kalkan ve beraberindeki heyet ayrıca teşekkür plaketi takdiminde bulundu. Her platformda eğitime desteğin en büyük yatırım olduğunu belirten Başkan Cabbar ?Asli işimiz olmasa da söz konusu eğitimse biz asli bir görevimizmiş gibi özen göstermeye gayret ediyoruz. İnşallah bundan sonra da böyle devam edecektir? diyerek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.