Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

EĞİTİME BİLİM MERKEZİ KATKISI

EĞİTİME BİLİM MERKEZİ KATKISI

Kayseri Bilim Merkezi´nin okullardaki eğitime katkı sağlaması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte bir çalışma başlatıldı.

Kayseri Bilim Merkezi´nin okullardaki eğitime katkı sağlaması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte bir çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında Kayseri´deki 638 Fen ve Teknoloji öğretmeni Bilim Merkezi´nde eğitim faaliyetine katılacak
Bilim Merkezi´nde Fen ve Teknoloji öğretmenlerine yönelik eğitim programı başladı. Program çerçevesinde Kayseri´de görev yapan Fen ve Teknoloji Öğretmenlerine, Kayseri Bilim Merkezi´nde bulunan alanların ve sergi ürünleri okullardaki müfredatla ilişkilendirilerek tanıtılıyor. Fen ve Teknoloji öğretmenlerine ayrıca Türkiye´nin en büyük gökevi olan Kayseri Bilim Merkezi´ndeki planetaryumda temel astronomi eğitimi de veriliyor. Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordinasyon halinde gerçekleştirilen eğitim kapsamında 638 Fen ve Teknoloji öğretmeni 8 gün boyunca Kayseri Bilim Merkezi´nde gerçekleştirilecek olan eğitim faaliyetine katılacak.