Bugün, 19 Mart 2024 Salı

EKSİ 3 DERECEDE YÜZME ŞENLİĞİ

EKSİ 3 DERECEDE YÜZME ŞENLİĞİ

Kayseri´nin Bünyan ilçesinde Bünyan Dostları Grubu Derneği tarafından bu yıl 8´incisi düzenlenen kış yüzme şenliğinde 1´i kadın 35 kişi, eksi 3 derecede yapay gölette kulaç attı.

Kayseri?nin Bünyan ilçesinde Bünyan Dostları Grubu Derneği tarafından bu yıl 8´incisi düzenlenen kış yüzme şenliğinde 1´i kadın 35 kişi, eksi 3 derecede yapay gölette kulaç attı.
Bünyan Dostları Grubu Derneği tarafından Bünyan ilçesinde düzenlenen 8´inci kış yüzme şenliğine Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, yüzücüler ve vatandaşlar katıldı. Yüzme şenliği öncesi 5 kilometre doğa yürüyüşü yapan sporcular daha sonra düzenlenen yüzme yarışmasına katıldı. Etkinliğe katılan 35 kişi eksi 3 derece soğuğa aldırış etmeyen 15 derece sıcaklıktaki gölette yarıştı. 9 yaşındaki Barkın Biçer ve 13 yaşındaki Neslihan Aydeniz´de katıldığı yüzme yarışmasında birinci Mersin´den gelen Mehmet Şarabi oldu. Bünyan Dostları Grubu Derneği Başkanı Şener Serim, Bünyan´ı tanıtmak ve insanlara doğayı sevdirmek için yarışmanın her yıl düzenlendiğini söyledi.  Sporculardan Tuğrul Paksoy, 20 günde bir göle gelerek yüzdüğünü kaydetti.