Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

ELİTAŞ; ŞİDDETLE KINIYORUM

ELİTAŞ; ŞİDDETLE KINIYORUM

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri İl Müftülüğü´nün Azez ve Halep´teki mülteci kamplarına gönderilmek üzere 38 TIR yardım malzemesinin yola çıkarılması töreninde İstanbul´da bugün düzenlenen canlı bomba saldırısına değindi.

 

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri İl Müftülüğü´nün Azez ve Halep´teki mülteci kamplarına gönderilmek üzere 38 TIR yardım malzemesinin yola çıkarılması töreninde İstanbul´da bugün düzenlenen canlı bomba saldırısına değindi. Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, terör örgütü ve terörün halkı korkutmayı, sindirmeyi ve kabuğuna çekilmesi için çaba harcadığını söyledi. Bakan Mustafa elitaş, şöyle dedi:

"Korkarak, sinerek, sosyal medya dediğimiz maalesef 21. Yüzyılın en önemli haberleşme aracını terör örgütünün uzantısı haline getirip onların reklam aracı haline getirdiğimiz takdirde onların ekmeğine yağ sürüyoruz demektir. Asılsız, resmi yayın organları veya resmi ağızlardan duymadığınız haberlere kesinlikle inanmayın. Bundan bir hafta önce Ankara´da 35 canımıza kıyan teröristin ailesinin dahi cenazesini kabul etmediği kişi için sözde taziye çadırını ziyarette bulunan milletvekillerini şiddetle ve nefretle kınıyorum. Kandil´deki emri veren ile, millet tarafından seçildiğini iddia edip teröristin cenazesinde bulunup taziye verenler arasında ne fark var? Onun için ana muhalefet partisi genel başkanına diyorum ki; "Gelin Ak Parti tarafından size sunulan, teklif edilen Anayasa´nın 83´üncü maddesini geçici bir madde ile sadece bugüne kadar 507 fezleke ile alakalı dokunulmazlıkları kaldıralım, kim varsa o konu ile ilgili yargı önüne çıkma imkanını sağlamış olalım. Terörist teröristse belasını çeksin, yargı önünde bunun bedelini hesabını versin."