Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ELİTAŞ: TÜRKİYE DAHA GÜZEL GÜNLERE GİDECEK

ELİTAŞ: TÜRKİYE DAHA GÜZEL GÜNLERE GİDECEK

Grup Başkanvekili, Kayseri milletvekili Mustafa Elitaş, "Bundan sonraki süreçte AK Partimiz ile Türkiye daha güzel günlere gidecek" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili, Kayseri milletvekili Mustafa Elitaş, "Bundan sonraki süreçte AK Partimiz ile Türkiye daha güzel günlere gidecek" dedi.

AK Parti Kayseri il binasının tanıtımına eski bakanlar ve milletvekilleri Taner Yıldız, Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Başkanı Cahit Özden, ilçe belediye başkanları, Ak Parti ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları ile yönetim kurulu üyeleri katıldı. Parti binasının tanıtım kokteylinde konuşan Mustafa Elitaş, partinin 3 Kasım´da 15´inci yıla adım attığını belirterek, "AK Parti, Türkiye genelinde ilk parti binasını 6 Ekim 2001´de Kayseri´de açarak, siyasi hayatına adımını attı. Bundan sonraki süreçte Ak Parti hükümetleri ve yönetimiyle Türkiye daha güzel günlere gidecektir" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri milletvekili Taner Yıldız da, gittikçe büyüyen ve gelişen AK Parti´nin Kayseri yeni hizmet binası siyasi hayatımıza daha koordineli çalışma imkanı sağlayacaktır. Bu yeni binayla birlikte Kayseri AK Parti yönetimi partimizin yükünü daha farklı biçimde üstlenecektir" diye konuştu.

AK PARTİ´YE KAYSERİ´DE AKILLI BİNA

Kayseri´de 9 katlı yeni ´Akıllı binanın´ 24 saat kameralarla sürekli kontrol altında tutulduğunu, il ve ilçe, kadın ile gençlik kollarının ayrı katlarda çalışma yapacağını, nöbetçi milletvekillerinin halka açık ve kapalı görüşmeler yapacağı salon ve odalar ile çok amaçlı salonların yer aldığını belirten İl başkanı Cahit Özden, şöyle dedi:

"Partimizin resmi açılışını sayın Başbakanımız yapacak. Ancak, bir süre önce taşınma çalışmalarını tamamladığımız yeni müstakil binamızı partililerimize, seçmenlerimize ve medya mensuplarına tanıtmak istedik."

Ak Parti yeni binasında il Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan eski bakanlar, AK Parti milletvekilleri ve Büyükşehir belediye başkanı Mustafa Çelik birer konuşma yaptı. - Kayseri