Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

ELITAS:KILIÇDAROĞLU YUNAN BAŞBAKANI GİBİ...

ELITAS:KILIÇDAROĞLU YUNAN BAŞBAKANI GİBİ...

AK PartiKadın Kollarının Melikgazi Belediyesi tiyatro salonunda düzenlediği İl Danışma Kurulu toplantısına katılan Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu`nun olmayacak vaatlerde bulunduğunu iddia etti.

AK PartiKadın Kollarının Melikgazi Belediyesi tiyatro salonunda düzenlediği İl Danışma Kurulu toplantısına katılan Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu`nun olmayacak vaatlerde bulunduğunu iddia etti. Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın da Kemal Kılıçdaroğlu gibi muhalefetteyken, bol keseden vaadlerde bulunduğunu ifade eden Elitaş, "Yunan halkı şimdi iktidara gelen ve başbakan olan Çipras'ı göndermek için gün sayıyor. Türkiye Ak Parti döneminde çıtayı çok yükseltti. Eskiden köylere gidildiğinde vatandaş milletvekillerinden ebe, hemşire ve imam isterdi. Çünkü, devletin kasası tamtakırdı. Şimdi vatandaş, hastane istiyor. İlçelerin büyük bölümünde artık devlet hastaneleri var. Kemal Kılıçdaroğlu, şunu vereceğim, bunu vereceğim diye vaatte bulunuyor. Bunları 2002'li yıllarda söyleseydin ya? Bunları o zaman söyleseydi, savurturma Kemal bey derlerdi'' dedi.
BAKAN PARTİLİ KADINLARA DEMİRTAŞ`I ŞİKAYET ETTİ
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da, partili kadınların ev ev dolaşmalarını isteyip, HDP`yi onlara şikayet etti. Yıldız, ``HDP, sivil itaatsizlik diye tutturup, vatandaşın gözünü korkutuyor. Selahattin Demirtaş ortaya çık, açıkça biz parlamentoya giremezsek, Diyarbakır`da parlamento kurarım diye açıkça söyle`` diye konuştu.