Bugün, 19 Mart 2024 Salı

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN 27 OKULA 30 BİLGİSAYAR

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN 27 OKULA 30 BİLGİSAYAR

Kayseri Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü " Emniyetten Eğitime Bilgisayar Desteği Projesi" kapsamında 27 okula modernize edilmiş 30 bilgisayarı hediye etti.

Kayseri Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü " Emniyetten Eğitime Bilgisayar Desteği Projesi" kapsamında  27 okula modernize edilmiş 30 bilgisayarı hediye etti.

 Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Çocuk ve Gençleri Koruma ve Destek Programı ( ÇOGEP), Dilenciliği Meslek Edindirmeyelim Projesi, Öğrenciler Geleceğimiz, Trafikte Eğitimli Çocuklar, Hayalimdeki Gelinliği Dikiyorum, İpeksi Dokunuşla Sokaktan Madalyaya Uzanan Eller Projelerinin yanında bugün de ´´Emniyetten Eğitime Bilgisayar Desteği Projesi" kapsamında  27 okula modernize edilmiş 30 bilgisayarı düzenlenen etkinlikle teslim etti. Törene Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Kenanoğlu, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ve Toplum Destekli polisler  de katıldı.

Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Kenanoğlu, " İlimizde ve 12 dış ilçemizde bilgisayara ihtiyacı olan okulların belirlenerek bilgisayarı olan diğer okullardaki öğrenciler ile aralarında oluşabilecek bilişsel ve teknolojik denge farkının ortadan kaldırılması, ihtiyaç sahibi okullardaki öğrenciler ile bir iletişim köprüsü oluşturulması, öğrencilerin Emniyet Teşkilatına bakışlarına pozitif bakış anlamında katkı sağlanması, kamuda tasarrufa katkı sağlanması ve eğitime destek verilmesi amacıyla düzenlenen projede modernize edilen bilgisayarları  okullarımıza teslim ediyoruz" dedi.