Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

EMSAL TEYZE LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA ?KİM MİLYONER OLMAK İSTER? YARIŞMASINDA

EMSAL TEYZE LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA  ?KİM MİLYONER OLMAK İSTER? YARIŞMASINDA

ATV Kanalında yayınlanan Selçuk Yöntem´in hazırlayıp sunduğu ?Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına katılan ve esprileriyle damga vuran, 60 bin liralık soruyu görüp 30 bin liralık ödülü kazanan Develili hemşerimiz Emsal Tekir tekrar ?Kim Milyoner Olmak İs

 

ATV Kanalında yayınlanan Selçuk Yöntem´in hazırlayıp sunduğu ?Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına katılan ve esprileriyle damga vuran, 60 bin liralık soruyu görüp 30 bin liralık ödülü kazanan Develili hemşerimiz Emsal Tekir tekrar ?Kim Milyoner Olmak İster? yarışma programına çağrıldı.

Yılbaşına özel çekimi yapılacak ve geliri Lösemili Çocukların yararına kullanılacak olan yarışmaya katılmadan önce Emsal Tekir, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´ı makamında ziyaret etti.

Yarışmaya katılmasında maddi- manevi destek sağladığı için Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerini iletti. Başkan Cabbar ?Emsal ablamızın, lösemili çocukların yararına çekimleri yapılacak olan Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında Develimizi temsil edecek olması bizleri mutlu etmiştir. Hayırlı ve bir o kadar da güzel bir çalışmaya katkı sağladığı için kendisine teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum? dedi.

Hafta sonu çekimleri yapılacak olan yarışma, yılbaşında yayınlanacaktır.